ABOUT

Het gezegde “het bloed kruipt waar het niet gaan kan” is zeker van toepassing op Stephanie. Binnenhuisarchitect worden, dat wilde ze. Maar na het behalen van haar gymnasiumdiploma vond ze de architectuuropleidingen veel te technisch, ze mistte het vormgeven en stylen. Ook de kunstacademie Sint Joost waar ze naartoe ging bleek niet te bieden wat ze zocht. Even wat anders dan maar: Psychologie aan de Universiteit van Tilburg. In de tussentijd ging het tekenen, schilderen, vormgeven, creëren, stylen gewoon door, in welke vorm dan ook. De webshop KEKLifestyle.com met (handgemaakte) mode- en woonaccessoires werd geopend, en na haar studie breidde zich dit uit met een fysieke winkel in hartje Bergen op Zoom. De interieurwereld lonkte steeds meer, en Stephanie werd zelf breder actief hierin door haar stylingwerk te fotograferen en te delen via Social Media en in de winkel. Mensen gingen adviezen vragen bij aankopen, of gaven spontaan problemen aan waar ze in hun eigen interieur tegenaan liepen. Zo ontstond KEKHuisje.com: eerst een blog voor algemene interieurgerelateerde artikelen, maar nu ook voor complete interieuradvies- en styling pakketten.

res_1497453171637

“Toen ik negen jaar was verhuisde ik naar een grotere kamer. Ik tekende de hele ruimte en alle meubels uit op schaal en schetste hoe ik het wilde hebben. Drie soorten behang op alle muren (waarvan twee met print), ook nog eens een motief op de gordijnen, lamellen, vloerbedekking, en een wastafelombouw van hout met glas. Hoe kon dat ooit wat worden… Mijn ouders lieten mij mijn gang gaan en het drukke plaatje vormde zowaar een perfect geheel. Nu achttien jaar later doe ik weer wat ik altijd al het liefste deed!”

 

Wel huis, geen thuis? Stephanie maakt van ieder huis een KEK Huisje. Van een eenvoudig kleuradvies tot het ontwerpen en stylen van het gehele interieur, het kan allemaal!