DIENSTEN

header kekhuisje
INTERIEURADVIES PAKKETTEN

Fijn thuis zijn, dat wil jij toch ook? Na een drukke dag doe je niets liever dan thuis komen en je ook daadwerkelijk thuis voelen. Maar dit is vaak gemakkelijker gezegd dan gedaan, want hoe creëer je nu eigenlijk zo’n fijne plek? Als ware ‘Virtual Interior Assistent’ help ik je daarmee op weg! ‘VIA’ Stephanie dus, om zo weer fijn thuis te zijn.

Waarom digitaal? We zijn tegenwoordig allemaal druk druk druk, en een afspraak inplannen met een interieurstyliste staat vaak niet bovenaan je to-do list. Als je vervolgens weer eens na een lange dag thuis op je oude krakende bank ploft denk je er ineens weer aan: “Hmm.. Ik moet toch eens wat aan het huis (laten) doen.” Want dan kan het echte ontspannen pas beginnen! Het is dan veel gemakkelijker om wanneer het jou uitkomt via de digitale weg contact te hebben. Via e-mail, telefonisch, door middel van het uitwisselen van beelden en eventueel video maak ik een persoonlijk interieurplan om jouw knelpunten in huis op te lossen.

Ik bied alle adviespakketten aan op VIA-niveau, maar een huisbezoek is uiteraard ook mogelijk voor bijvoorbeeld een persoonlijk kennismakingsgesprek en/of een afstyle-afspraak waarbij ik zelf de styling voor je kom doen.

KLEURADVIES
Welke kleuren creëren de gewenste sfeer? Waar kunnen deze het beste aangebracht worden? Welke kleuren kan ik combineren? Ik maak een passend kleuradvies voor de gewenste ruimte.
VANAF € 65,-

STYLINGADVIES
De basis is goed, de gezelligheid mist. Komt dit je bekend voor? Dan is het tijd voor advies in styling! Ik geef tips over woonaccessoires, gebruik van kleuren en maak een indeling-plattegrond op maat.
VANAF € 200,-

INTERIEURADVIES
Ik maak een kloppende indeling van de leefruimte aan de hand van 2D-tekeningen en een perspectief (3D-tekening) om een extra goed beeld te krijgen. Dit pakket omvat advies in kleur, meubilair en styling. De losse shoppinglist-module zit hier al bij in begrepen!
VANAF € 500,-

LOSSE MODULES
HUISBEZOEK
Liever persoonlijk contact om kennis te maken, knelpunten door te spreken en/of de verzorging van de styling te laten doen? Dan kom ik bij je langs voor een vast tarief per uur. De reiskosten zijn gratis binnen gemeente Bergen op Zoom, daarbuiten komt er € 0,10 cent per kilometer aan reiskosten bij.
VANAF € 50,-

LICHTPLAN
Een goed lichtplan is in ieder interieur een must maar ook een moeilijkheid. Heb je specifiek hulp nodig met de verlichting in je inrichting, dan is de losse lichtplan-module wat voor jou!
VANAF €50,-

SHOPPINGLIST
Zie je door de vele bomen het bos niet meer en heb je specifiek hulp nodig bij de aanschaf van meubilair passend bij de gewenste ruimte? Dan is de losse shoppinglist-module handig! Ik maak een moodboard en boodschappenlijst (uiteraard binnen het gewenste budget) met items die een zeker een succes gaan zijn in jouw interieur.
VANAF € 65,-

INKOOPVERZORGING
Het is ook mogelijk de gehele inkoopverzorging te laten doen! Ik werk met verschillende leveranciers van grote en kleine labels samen en kan zo heel de inkoop én levering voor je verzorgen binnen ieder gewenst budget.

Ben je geïnteresseerd nu en wil je graag dat ik je uit de brand help? Vul dan hier je gegevens en beknopte wensen in. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op en kan ik een vrijblijvende offerte op maat voor je maken!